Bozuk balık belirtilerini okuduktan sonra, gerçekten de bu durumu nasıl tespit edebileceğimi merak ediyorum. Kötü koku ve renk değişikliği gibi belirtiler çok dikkat çekici. Peki, bu belirtiler ortaya çıktığında hemen balığı atmalı mıyım, yoksa bazı durumlarda pişirme ile bu riskleri azaltmak mümkün mü? Ayrıca, alışveriş yaparken taze balık seçmek için hangi ipuçlarına dikkat etmem gerekiyor?
Bozuk balık belirtilerini okuduktan sonra, gerçekten de bu durumu nasıl tespit edebileceğimi merak ediyorum. Kötü koku ve renk değişikliği gibi belirtiler çok dikkat çekici. Peki, bu belirtiler ortaya çıktığında hemen balığı atmalı mıyım, yoksa bazı durumlarda pişirme ile bu riskleri azaltmak mümkün mü? Ayrıca, alışveriş yaparken taze balık seçmek için hangi ipuçlarına dikkat etmem gerekiyor?
Cevap yaz